بارداری و کمبود وزن جنین

سلام . من هفته 18 بارداری رفتم سونو آنومالی بهم گفتن جنین خیلی ریزه  اندازه دور سرش 44 میلی متر و ران پاشم 28 میلیمتر بود دکتر خودم بهم قرص کلسیم ویتامین دی و مکمل غذایی داد ویتامین دی روی 7 بود خودمم از اول بارداریم 2 کیلو کم کرده بودم 62 کیلو بودم شدم 60 کیلو  الان توی هفته 21 هستم بااینکه قرصهام رو مرتب میخورم غذامم خوبه ولی اصلا شکمم بزرگ نشده چقدر احتمال داره وزن بچم موقع دنیا اومدن زیر 3 کیلو باشه یا زایمان زودرس داشته باشم این حاملگی دوممه بچه اولم وزنش 3 کیلو و 200 گرم بود دنیا اومد در صورتی که اون موقع 50 کیلو بودم الان خیلی نگران کم وزنی و زایمان زودرس این دومیم هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با داشتن رژیم غذایی مناسب و مصرف مکمل های ویتامینی وزن جنین شما به اندازه وزن نرمال می رسد موفق باشید.