برنامه غذایی برای کاهش وزن

باسلام من برنامه رژیم غذای دارم و ورزنم 74کیلو بوده والان 96کیلو شدم مدتی است که وزنم تغییر نمی کند در ضمن قدم 64 1می باشد چیزهای که مصرف می کنم سرکه سیب  چای سبز پرهیز از غذاهای چرب  و کم خوردن لطفا راهنمایی کنید ویک برنامه غذای لطف کنید بدهید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت مرد شغل کارگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

زمانی که رژیم غذایی طولانی بشه معمولاً بدن نسبت به کاهش وزن مقاومت نشون می میده و در مواقع متابولیسم بدنتون پایین میاد. نتیجتاً با ادامه رژیم تغییری در وزن مشاهده نمیشه. راهکارهای متفاوتی هست برای اینکه شما از این وضعیت رهایی پیدا کنید که نیازمند ویزیت حضوری هست. اما شما میتونید به مدت 1 هفته رژیم رو کنار بگذارید (به خصوص کم خوردن یا حذف وعده های غذایی) و مجدداً از هفته دوم شروع به گرفتن رژیم صحیح کنید. معمولاً این شیوه برای مرحله اول توقف کاهش وزن جواب میده. در مراحل بعد همونطور که عرض کردم توصیه میکنم ویزیت بشید

با احترام