سلام . من هفته 6 بارداری هستم لکه قهوه ای دیدم الان کم رنگ شده دکتر شیاف پروژسترون 400 داده 30 عدد 5 روز اول روزی دوتا و قرص آ اس آ . زیاد نیست روزی دو تا بخورم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز می توانید شبی یک عدد شیاف پروژسترون مصرف نمایید با  قطع لکه بینی یک شب در میان استفاده کنید وبعد کامل شیاف پروژسترون را قطع نمایید ضمنا باید استراحت نسبی نیز داشته باشید  اگر مشکل انعقاد خون ندارید و آزمایش شما نرمال بوده است و سابقه سقط های مکرر ندارید نیازی به مصرف قرص آسپرین نیست موفق باشید.