لاغری و ضعف جسمی شدید در شیردهی

سلام. من 27 سالمه پسرمم 2 سال و 3 ماهشه. توی این دو سال شیردهی 20 کیلو وزن کم کردم به طرز فجیعی لاغر شدم علاوه بر لاغری ضعف جسمی و بی حالی زیادی داشتم الان 8 کیلو اضافه کردم وزنم خوب شده ولی خستگی و بی حالیم رو دارم نا ندارم بعضی روزها خوبم ولی یه ذره کار کنم دوباره بیحال میشم. آزمایش همه ویتامینها. کلسیم قند و چربی. میکروب معده. کم خونی و آهن . تیروئید هم دادم هیچ مشکلی نداشتم کاملا مشخصه که به خاطر شیردهی هست. چیکار کنم شاداب و سرحال بشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب

بهتر است از یک مکمل مولتی ویتامین مینرال کامل مانند بیون 3 شرکت مرک آلمان به مدت سه ماه روزانه یک عدد استفاده نمایید. مصرف آبمیوه طبیعی، بستنی، مغز دانه ها و آجیل ها را به شما توصیه می کنم.