خود ارضایی همسر و تماشای فیلم های مستهجن

سلام پنج ساله ازدواج کردم تقریبا از سال دوم متوجه شدم همسرم خودارضایی انجام میده و به شدت به تماشای پورن اعتیاد داره مشاوره هم رفتم ولی گفتن حتما باید خودشون بیان به هر بهونه که شد تلاش کردم راضیش کنم ولی نشد از اینکه خودم مستقیم بگم و اون شرم وحیای بینمون از بین بره می ترسم ولی از طرفی واقعا درمونده ام حالم اصلا خوب وقتی میبینم من خودم رو دارم بخاطر پوزیشن های احمقانه همسرم ازت میکنم تا دست از این کارش برداره ولی نتیجه ای جز آزار خودم نمیگیرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، کاملا با ظر مشاور موافقم... الزاما در این میان مشکل از شما و رفتارهای جنسی تان نیست که همسرتان به سمت پورن و خودارضایی می رود، پس خودتان را بیش از این اذیت نکنید. این یک بیماری است و باید با همسرتون بدون بی احترامی صحبت کنید و صرفا احساس خود را با وی در میان بگذارید و بگویید که بخاطر وضعیت پیش آمده احساس ناراحتی، دلسردی، اضطراب و...دارید و دلتون میخواد که اوضاع تغییر کنه و مسلما از اونجایی که این تغییر سخته در این راه نیاز به کمک روانپزشک هست و البته شما هم در کنارش خواهید بود، از این جهت روی روانپزشک تاکید دارم که گاهی در این میان به دارو هم جهت کنترل خودارضایی و اعتیاد جنسی نیاز داریم.
شرم و حیای بین شما در صورتیکه درست با ایشان قضیه را مطرح کنید و بهشون خرده نگیرید و انتقاد و توهین و پرخاش یا قهر نکنید، از بین نمی رود. یکطرفه نمی توانید مساله را حل کنید و حتما بایستی با خودش به درمانگر مراجعه کنید.