اقدام به بارداری و آندومتریال

سلام.خانمی ۲۱ساله هستم امروز سونو دادم و آندومتریال با ضخامت۸میلی متر دیده شده.میخاستم بپرسم این خطرناک نیست.و اینکه ضخامت نرمالش چقدره.و اینکه من اقدام به بارداری کردم با این وجود مشکلی برام پیش نمیاد؟چون شنیدم آندومترز باعث ناباروری میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ضخامت اندومتر رحم شما طبیعی است وجای نگرانی ندارد موفق باشید