استفاده از عرق کاسنی در بارداری

سلام وخسته نباشین خدمت شما

من هفته بیست و دوم هستم.اوایل لک بینی داشتم که با سیکلو ژست حل شد.حدود یه ماه استفاده کردم.دوتا سوال دارم

اول اینکه با اینکه فرزندم دختره در طول بارداری میشه عرق کاسنی استفاده کرد؟راستش زیاد سبزی استفاده نمی کنم. ولی حداقل دو روز در میان نصف استکان وشاید بیشتر عرق کاسنی میخورم  گهگاهی رازیانه.البته قبل خواب.احساس میکنم جلوی عطشم رو میگیره.عادت به خوردن آب ندارم.شاید روزی یه استکانم نخورم.فقط یه لیوان چای نبات بعد ظهر ویه لیوان شیر

وسوال دوم اینکه شوهرم روماتیسم مفصلی داره و دارو مصرف میکنه وخواهر و برادراشم دیسک دارن.میدونم تا یه حدودی ارثیه.میشه با غذا یا داروی خاصی جلوش رو گرفت؟

اولین بارداریمه ممنون میشم پاسخ کامل بدین.بقدری سر بیمار ی شوهرم اذیت شدم که همش نگرانم خدا نکرده دخترمم داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دا ر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
مصرف مواد گیاهی زیاد در بارداری توصیه نمیشود .در مورد عود دیسک در افراد سبک زندگی و ورزش بسیار حائز اهمیت است و در مورد رماتیسم هم مصرف داروها ومواد خوراکی میتواند علایم آنرا کنترل کند با پزشکتان جهت گرفتن توصیه های لازم مشورت کنید .استرس نداشته باشید چرا که تپامی حالتهای شما روی جنین اثر میگذارد.شب خوش