سلام وقتتون بخیر

24 سالمه هفته 18 بارداری هستم بعد از تست غربالگری که اینترمدیت شد و مشکوک به سندرم دان با نظر پزشکم آمنیوسنتز انجام دادم و جواب تست سندرم ترنر هست

میخواستم بدونم این بیماری تا چه حد مشکل سازه؟  و آیا اجازه سقط قانونی میدن یا نه ما باید چیکار کنیم؟ من و همسرم نسبت فامیلی نداریم و این بیماری از من به ارث رسیده یا از همسرم؟ و در بارداری بعدی دوباره ممکنه چنین مشکلی پیش بیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بیماری ژنتیکی است که در دختران دیده میشود مشکلات زیادی در دوران نوزادی و در صورت زنده ماندن در طول زندگی خواهند داشت .قد کوتاه .نازایی ....از مشخصات آنها میباشد ..وضعییت کروموزومی آنها Xo میباشد.ب ا توجه به سن حاملگی اجازه سقط نمیدهند  و باید مشاوره ژنتیک انجام دهید در بارداریهای بعدی. شب خوش