بیش فعالی کودک دوساله

باسلام. دختر بچه دوساله ام یه ماه پیش که تب داشت یه باره از خواب بیدار شد و هذیان گفت .و دیشب هم یکباره از خواب پرید و هذیان و گریه...

به روانپزشک که مراجعه کردم گفت شاید اونشب تشنج کرده و تشخیص بیش فعالی هم داد. در مورد بیش فعالی شک دارم چون به پزشک گفتم که وقتی جایی میرویم مثلا خرید پیش من نمونه و اینور اونور میره. و وقتی یه چیزی میخواد صبر نداره و همون لحظه باید براش انجام بدیم و شیطونی میکنه و جیغ میزنه البته بگم تازگی ها اینجوری شذه قبلا فوق العاده آروم بود آیا دخترم بیش فعاله . در ضمن من شاغلم و بیشتر روز رو پیش مادر بزرگش می مونه و عمه دخترم بیش فعاله

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام مادر گرامی
تشخیص  بیش‌فعالی معمولا از حدود 3 سالگی و همزمان با رشد عملکردهای حرکتی امکان پذیر است و معمولا تشخیص این اختلال تا شروع دوران پیش‌دبستانی و دبستان معقولانه نیست البته
بسیاری از کودکان با شروع راه رفتن و در راستای شناخت بیشتر دنیای بیرونی اقدام به کنکاش محیط و جنب و جوش فراوان می‌کنند و به همین دلیل نباید در تشخیص کودکان به عنوان مبتلا به این اختلال عجله کرد. در واقع معمولا تنها وقتی یک کودک مبتلا به این اختلال در نظر گرفته می‌شود که علائم وی باعث اختلال در روابط با همسالان، والدین و اولیای مدرسه شود.
نکته مهم ارثی بودن بیش فعالی هست که معمولا پدرانی که بیش فعالند فرزندانشان مستعد بیش فعالی هستند
باتوجه به سن دخترتان نمیتوان تشخیص بیش فعالی داد ولی از آنجایی که عمه ایشان بیش فعال هستند و احتمال تشنج در خواب بوده میتوانید ارزیابی بالینی داشته باشید یعنی یک کاردرمان ویا روانشناس کودک ارزیابی کند
در مورد تشنج هم با یک‌پزشک دیگر مشورت کنید که اگر تشنج بوده با دارو آن را کنترل کنید
ایام به کام