خیانت و طلاق عاطفی پدر و مادر

سلام

من بچه اول خانواده ام خانواده ای که فقط اسمش خانواده است مدتی هست که پدر مادرم دچار طلاق عاطفی شدن و این ماجرا روی زندگی ما بشدت تاثیر داره مادرم از زندگی دلسرد شده بخاطر بدرفتاری های پدرم و بی محبتیش و البته خیانت پدرم حتی تا مرز جدایی هم رفتن ولی با نصیحت اطرافیان و واسطه شدن بزرگترها دوبار برگشتن سر زندگی زندگی که اگه نباشه بهتره

الان مادرم میخواد کار پدرم رو تلافی کنه(البته من رفتار پدرم رو قبول ندارم چون باعث آسیب های زیادی توی زندگی ما شده ولی نمیخوام بیشتر ازاین‌ و بدتر ازاین آسیب بزنه) و با کسی در ارتباطه (دوست مجازی) به صورت تلفنی و توی تل گرام که این مساله منو داره به شدت اذیت میکنه حتی تا مرز دیوونگی میبره حتی به خودش هم گفتم ولی حرفش اینه که چون پدرت منو زخم زد منم باید بهش زخممو بزنم واقعا دارم دیوونه میشم چطور این خانواده رو دوباره سرپا کنم دوباره مادرم رو دلگرم به زندگی کنم اینم بگم که این مساله رو هیچ کس به جز من نمیدونه و مادرم فقط به من گفته ولی هصمش برام سنگینه حال  روحیم رو خراب کرده واقعا نمیدونم چیکار کنم

از طرفی پدرم یه مرد خشن و بد اخلاقه که به هیچ صراطی جز حرف خودش مستقیم نیس

منم بریدم از این زندگی واقعا درمونده شدم ممنون میشم راهی پیش پام بذارین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. چه درد بزرگی رو تحمل میکنی‌. روزهای سختی رو میگذرونی و کسی متوجه رنجی که میکشی نیست. انقدر درگیر رنجها و مشکلات خودشون هستن که متوجه نیستن فرزندشون در این شرایط بیشترین غم و ناراحتی رو تحمل می کنه. با مادر در مورد احساساتت صحبت کن و بگو شرایط خونه تا چه حد برات سخت و غیرقابل تحمل شده و این روش تخلیه خشم مادر، بیش از پدر داره به شما اسیب میزنه که عزیزترین سرمایه ایشون هستی. به مادر توصیه کن برای یافتن راههای بهتر در زندگی زناشویی از روانشناس کمک بگیره نه از روشهایی که بزودی مشکلات بزرگتری تولید می کنن. ولی اگر نتونستی راهی برای کمک به خانواده پیدا کنی، سرمایه جوانی و عمر بهترین اندوخته ی پیش روی تو هست. خوب درس بخون و مطالعه و رشد کن تا آینده زیبایی برای خودت رقم بزنی.چه بسا با بزرگتر شدن و موفقیت زندگی زناشویی آینده ی خودت، بتونی از خارج سیستم، کمک بیشتری به والدینت بکنی.