درمان و راهکار برای کندن مو

سلام. مشکلم کندن موهام میباشد، دکتر نوع موهام من رو وسوسه میکنه، اصلا وقتی درگیر کاری هستم دستم میره سراغ موهام حالا هر کاری باشه گوشی. فیلم .درس. خواب .خیاطی. اصلا وقتی به چیزی فکر کنم یا مشغول باشم دستم به موهام میره، دکتر استرس که داشته باشم بدتره این داستان وقتی فکرم درگیر باشه بدتره، وقتی قسمتی از موهام خالی میشه این حالت کندن بیشتر هم میشه به جای اینک نکنم وقتی سرم خالی میشه این حالت بدتر میشه،  کندن موهام لذت بخشه مخصوصا جویدنش بدتر ، سالهاست که با منه، با دارو هم درمان نمیشه دوست دارم خودم ترکش کنم، کمکم کنید بهم راهکار بدید، حتی به دستهام چسب زدم فایده نداشت چسب رو کندم چون به چسب حساس شدم کلا آدم حساسی هستم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام علت عارضه تریکو تیلومانیا ویا کندن موهای بدن وصورت با دست معمولا در اضطراب وحس سرزنش ذهنی است وچون با این کار شما احساس ارامش وکاهش تنش می کنید ادامه میدهید یکی از روشهای رفتاری کنترل روش کش دور مچ است وهر بار که متوجه این رفتار شدید کش را می کشید وبعد رها می کنید تا به مچ دستتان بخورد چون احساس درد  را تجربه می کنید می تواند باعث کاهش این رفتار شود