تحریک شدن سینه در شیردهی به نوزاد

سلام. خسته نباشید. من 8 روزه زایمان کردم به صورت طبیعی و نوزادم رو خودم شیر میدم. من همیشه روی سینه هام حساس بودم و توی رابطه زناشویی هم بدون تحریک سینه ارضا نمیشم. تو دوران بارداری مدام نگرانیم این بود که من نمیتونم به بچم شیر بدم چون حس بدی بهم میده. حالا که بچم به دنیا اومده همون حس رو دارم . حس بدی دارم و حس میکنم کمی تحریک میشم البته خیلی فکرم رو منحرف میکنم و سعی میکنم بهش فکر نکنم. از طرفی عذاب وجدان میگیرم به بچه شیر خشک بدم. خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم. حالا به نظر شما این حس بد من طبیعیه از نظر شرعی مشکلی نداره؟ من باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
وقتی بچه رو شیر میدید، سعی کنید توجهتون بر حس مادرانه متمرکز بشه. اینکه سعی می کنید افکارتون رو ازین مسئله منحرف کنید نشون میده که انسان متعهدی هستید. البته انسان متعهد حساسیت بیشتری داره. اما زیاد حساس نباشید تا این حس هنگام شیر دادن از شما دور بشه.
همچنان به فرزندتون شیر خودتون رو بدید. قبل از شیر دادن بسم الله بگید و هنگام شیر دادن ذکر خدا رو بگید. ان شاءالله موفق خواهید بود.