سلام خسته نباشید. ببخشید من توی لباس زیرم یه مقدار ترشح دیدم حالت ژله ای داشت و خون آلود. بزرگ هم بود میخواستم ببینم چیه. کیست هم دارم. قبلشم درد نداشتم فقط  پاهام مثل زمان پریودی درد گرفت وقتی افتاد دردش هم افتاد. 17 ام پریودیم تموم شده. احتمال داره کیست باشه که افتاده باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

با شرح حال فوق امکان تشخیص نیست

از نظر عفونتها چک شوید.برای مطمئن شدن یک سونو هم میتوانید انجام دهید

روز خوش