غلت نزدن نوزاد 6 ماهه

دخترم امروز واکسن 6 ماهگی اش را زد

قد و وزن و دور سرش رشد عالی داشت

به صداها واکنش نشان میدهد، با هر دو دستش بازی میکند، با اسباب بازیهایش بازی میکند و آنها را به دهانش میبرد

خودش وسایلش را از روی زمین برمیدارد و بازی میکند اما وقتی من چیزی را سمتش میگیرم و میگویم بگیر نمیگیرد😑

غلت هم نمیزد فقط به پهلو میشود

آیا این مسئله غیر طبیعیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

درود و سلام

وقت خوش

  • دوست ارجمند، گزارش شما از دختر خانم شما نکته ی حاد و نگران کننده ای ندارد و به نظر میرسد که باید تاخیر دو ماهه ی طبیعی را که به عنوان میزان انحراف معیار مجاز هنجار در سیر رشد حرکتی کودک مطرح میگردد را به ایشان فرصت داد. بنابراین توصیه من اینست که تا میتوانید از کتابهای معتبر در مورد شیوه های عملی و بالینی ماساژ و تقویت حس لمسی نوزادان و کودکان نظیر کتاب "ماساژ کودکان، نوشته نیکی بین بریچو همچنین انجام بازیهای حرکتی را با ایشان بیشتر تمرین کنید و رفتارهای هیجانی و حرکتی را تقویت نمایید.

با سپاس فراوان از پرسش ارزشمندتان