طرز برخورد با بدبینی همسر

100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. 8.9 ماه که ازدواج کردم همسرم توی مجردی دوست دختر داشته ولی من تا قبل از همسرم با هیچ پسری حرف نزده بودم. من دانشجو و خوابگاهی بودم. توی دوران نامزدی میرفتم بیرون میگفت دوست ندارم شب بیرون باشی اهمیت نمیدادم یعنی فکر نمیکردم مسئلش اینهمه داغونه، توی عقد میگفت میری اینجا برو، اونجا نرو، اجازه بگیر و...، بعد از عروسی کلا به همه چیزم گیر میده، از هر گروه و تشکیلاتی توی دانشگاه اومدم بیرون، پروژه دانشجوییم رو با یکی از اساتیدمون رو بهم میریزه وقتی به استادمون پیام میدم. دیگه اینکارو نمیکنم باعث شده استاد اینکارم رو بزاره پای بیفکری من. تلگرامم مجبورم کرده حذفش کنم چون امکان هکش وجود داره. اینستامم حذف کردم. اجازه نمیده برم بیرون، میگه تو دوری، اون شهری که هستی شلوغه ، با دوستات هم بری همه دخترین نمیتونید از خودتون مراقبت کنید. نه میتونم مراسمهای دانشگاه برم نه میتونم برم تفریح. نابود شده روحیم توی خوابگاه. با راننده تاکسی سر کرایه صحبت کردم چند روز باهام قهر شده که چرا اینکارو کردی. رفتم پیتزا گرفتم تنهایی، میگه سرتو انداختی پایین رفتی توی مغازه. ب همه رفتارهای من گیر میده اینها چند تا نمونش بود. واقعا دیگه دارم داغون میشم. چیکار کنم تو روخدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما و ممنون از اينکه مشکل تان را با ما در ميان گذاشتيد،

اشاره نفرموديد که زندگی مشترک را شروع کرده ايد يا در دوران عقد به سر می بريد؟ تحصيل تان در دانشگاه تمام شده يا نه؟ همسرتان چند ساله است؟

اما به طور کلی عرض می کنم که راستش را بخواهيد چنين مشکلاتی خيلی سخت برطرف می شوند! چنين مباحثی را معمولاً با مذاکره يا گفتگو نمی توان حل کرد. کتابی وجود ندارد که بخواهم به شما معرفی کنم تا زندگی تان بهتر شود!

حتماً لازم است که روان درمانی و مشاوره حرفه ای صورت بگيرد. با توجه به اينکه جوان هستيد و تازه زندگی تان را شروع کرده ايد، توصيه اکيد می کنم که از مشاوره حرفه ای کمک بگيريد و هر طور شده، همسرتان را متقاعد کنيد که برای نجات جدی رابطه تان بايد به آن جلسات بيايد. اگر هم او نيامد، خودتان به تنهايی اقدام کنيد.

توجه داشته باشيد که تا تثبيت نشدن وضعيت زندگی تان و به آرامش نسبی نرسيدن، هيچ اقدامی برای بچه دار شدن نکنيد.

موفق باشيد.

تجربه شما

سلام...تشکر از راهنمایی های خوب شما، بله زندگی مشترکمون رو 9 ماه است که شروع کردیم، نه یک سال تا اتمام دانشگاهم مونده. خودم 21 و همسرم 23 سال سن داریم