سلام خدمت دکتر مهربان. من مادرشوهرم چند سال هست مشکل رفلاکس اسید معده داره . آندوسکپی همه چی انجام داده خیلی چیزهارو نباید بخوره پرهیز غذایی داره هر چی میخوره باز برگشت میکنه به ریه . چندین ساله رانتدین و قرص جویدنی آلمینیوم ام اجی اس میخوره فامتادین میخوره بنده خدا خسته‌ شده از قرص غذا هم فقط صبحانه نون پنیر یا با خیار میخوره یا با گردو ناهار و شام هم جوجه کباب میخوره . ۷۳ سال هم سن ایشون هست آمپرازول ۲۰ هم میخوره

اطلاعات تکمیلی

سن ۷۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و ارادت

توصیه های رفلاکس به شرح زیر است:

1- افزایش وعده های غذایی به 6 وعده و کاهش حجم وعده ها

2- عدم مصرف موادی که باعث شل شدن دریچه سر معده می شوند مانند شکلات، نعناع

3- عدم مصرف ادویه جات

4 - عدم مصرف آب همراه غذا

5 عدم پوشیدن لباس تنگ هنگام و بعد از غذا

6 - دراز نکشیدن بعد غذا

7 - هنگام خواب زاویه سر 45 درجه باشد.

8- عدم مصرف مواد تند و ترش و اسیدی

تجربه شما

مننون آقای دکتر از راهنماییهای خوبتون سپاس گزارم🙋‍♀️🌹🌹🌹