ناراحتی بعد از مرگ کودکان هنگام تولد

سلام. من دو تا اتفاق خیلی ناگوار در زندگیم داشتم که اونم فوت دوتا بچه هام بودند که بعد از تولد فوت شدند خیلی از لحاظ روحی داغونم و خیلی بهشون فکر میکنم اصلا نمیتونم فوت شون رو باور کنم الان که از فوت پسرم 28 ماه میگذره انگار خیلی خودم باهاش زندگی میکنم وقتی از سفر میام وارد اتاقش میشم بهش سلام میکنم باهاش درد و دل میکنم میشه راهنمایی کنید چیکار کنم خیلی گریه میکنم هر خاطره ای منو یاد اونها مینداره خانم بارداری یا بچه ی میبینم داغون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

من كاملا به شما حق ميدم شرايط سختی رو از لحاظ روحی روانی پشت سر ميزاريد دوست عزيز شما بايد برای عزيزانتون سوگواری كنيد و اين پروسه تموم بشه و اگر غير از اين باشه به روال زندگی طبيعی شما آسيب ميزنه چرا كه نميتونيد زندگی طبيعی و واقعی تون رو از زندگی خيالی با فرزندانتون جدا كنيد بنابراين پيشنهادم به شما اينكه نزديک روانشناس بريد و مراحل سوگواری رو براتون از ابتدا تا انتها بازسازی كنن تا در ذهنتون اين پروسه خاتمه پيدا كنه . احتمالا مراحل سوگواری شما ناتمام مونده .البته يادآوری خاطره فرد از دست رفته هيچ ايرادی نداره ولی اينكه در خيال اون رو زنده تصور كنی و باهاش زندگی كنی صحيح نيست .به شما تسليت ميگم و ازتون ميخوام حتما با يک روانشناس در ارتباط باشيد.