اختلاف با همسر برای برنامه ریزی تعطیلات عید

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 67 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ممنون از اینکه جواب سوالاتم رو کامل و واضح میدید. ما هر سال عید نوروز یک هفته با خانواده شوهرم میریم مسافرت یک هفته با خانواده خودم حالا امسال قراره هفته اول و با خانواده همسرم بریم خانواده همسرم از 27 اسفند میخواهند بروند و ما قراره سال تحویل خونه باشیم بعد یه چیز دیگه اینکه ما هر سال رسم داریم سال که تحویل شد ناهار اول فروردین خونه پدربزرگ پدریم هستیم بوده زمانهایی که فامیلاشون مرده بود من حتی سال تحویل خونه خودمم نبودم و رفته بودم اصفهان پیش فامیلهای شوهرم پارسالم سال که تحویل شد ناهار خونه مادرشوهرم بودم شام رفتیم خونه مادربزرگم طیق رسممون و اول فروردین صبح رفتیم مسافرت با خانواده خودم هفته دوم با خانواده شوهرم بودیم حالا الان لج کرده میگه من خونه پدربزرگت نمیام و اول فروردین باید صبح بریم اصفهان پیش مامان بابام هرچی بهش میگم حالا به جای صبح بعد ناهار میریم میگه نه یا تو نیا یا من نمیام حالا من چیکار کنم که راضی بشه بیاد و بعد ناهار بریم اصفهان آخه بد میدونیم ناراحت میشند اگر نریم چیکار کنم که لج نکنه و بیاد بعد ناهار حرکت کنیم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام

امیدوارم سال خوبی رو شروع کنی بدون لج بازی و بدون دلخوری

مسلما بعد از مدتی زندگی مشترک شما اخلاق و رویه زندگی شوهرتون رو بهتر از هر کسی میدونین

قطعا میدونین چطوری صحبت کنید تا ایشون رو راضی کنید

اما به این مساله فکر کنید که راضی کردن ایشون و مطابق میل شما رفتار کردن و پرداختن به رسم و رسومات خانوادگی در عین حال که بسیار خوشحال کننده و زیبا هست ارزش این رو نداره که شما روز های پایانی سال رو به جر و بحث بگذرونی و در نهایت هم یکی از شما دو نفر به خواستش نرسیده باشه

رسومات هر خانواده ای در عین حال که مهم و قابل تقدیر هست باید این رو در نظر بگیرین که با عمل نکردن به اونها هیچ اتفاق خاصی نمیفته

منظور من این نیس که هر طور همسرت خواست همون بشه

اما شما سعی کن هر خواسته ای رو فقط یک بار اونم خیلی با آرامش و صمیمیت ابراز کن و در صورتی که مورد پذیرش قرار نگرفت ناراحتی خودت رو به شکلی بروز نده که برای شریک زندگیت آزار دهنده باشه

از طرفی هم اگر شما کوتاه اومدی جوری نباشه که برای دیگران این مساله تبدیل به عادت بشه که میشه همیشه نظر شما رو نادیده گرفت

منظورم در مجموع این هست که همیشه طبق یک قراردادی با همسرت جوری زندگی کنین که نه حقی از ایشون زیر پا گذاشته بشه نه از شما و هر دو تا خوشحال و برنده باشین

هر کاری شدنی هست اما با صبر و آرامش و در نظر گرفتن احترام حتی اگر در برخوردتون صمیمی و آروم باشین و با هر عکس العمل واکنش نشون ندین قطعا بهترین نتیجه رو میگیرین

شاد باشین

تجربه شما

ممنون از شما دوستم خیلی خوب راهنمایی کردین ممنون ازتون