شکایت و نمونه گرفتن از جنین فوت شده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 106 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت مشاورین حقوقی سایت . من دخترم رو مهر ماه توی چهل و دو هفته بعد از دو شب درد شدید از دست دادم شب دوم کیسه آبم ترکید بچم مدفوع کرد اما متاسفانه دکتر یک لحظه بالای سر من نیومد و من همش درد میکشیدم آمپول فشار بهم میزدند اما سر بچه گیر کرده بود توی کانال فردای اون روز ساعت سه بعدازظهر ماما نبض بچم رو چک کرد اما بچم نبض نداشت سریعا منو سزارین کردند و توی ریکاوری متوجه شدم بچم ایست قلبی کرده و فوت شده من شکایت کردم و بچمو کالبد شکافی کردند اما توی جواب کالبد شکافی همه چیز رو نرمال زده بود به جز اون مدفوعی که از بدن بچه اومده بود و یه چیز دیگم این بود که انگشتهای بچم یه مقدار کبود شده بود و بقیه اجزای بدن بچم زده بود نرمال بودند از بچم نمونه گرفتند و گفتند شش تا نه ماه دیگه جوابش از تهران میاد میخواستم بپرسم دلیل این کارشون چی بود چرا نمونه گرفتند؟ در چه مواقعی نمونه میگیرند ؟ سوال دیگم اینه بچم مدفوع کرده چرا منو سزارین نکردند دکتر میگه چون مدفوعش کم بوده آیا چنین چیزی میشه ممنون میشم راهنمایم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر

به خاطر از دست دادن دخترتون متاسف هستم. و باید در خصوص سوالتون بگم که سوالتون بیشتر جنبه پزشکی داره، در برخی موارد که مرگ میتونه مشکوک باشه نمونه برداری و آزمایش انجام میشه. و در خصوص عدم عمل کردن شما، باید بگم بهتر هست با پزشک متخصص صحبت کنید، در صورت قصور کادر پزشکی در هر زمینه ای شما میتوانید  شکایت کنید.

موفق باشید

تجربه شما

منم بچه ی دومم رو توی 42 هفتگی به دنیا آوردم و پسر من هم مدفوع کرده بود ولی وقتی دکتر متوجه شد سریع من رو بردن اتاق عمل و سزارین شدم با اینکه بچه ی اولم رو طبیعی زایمان کرده بودم،دکتر شما خیلی دکتر بی مسئولیتی بوده که اجازه ی سزارین رو نداده بچه که مدفوع میکنه چه کم چه زیاد مادر باید سریع سزارین بشه

@zari1376
ممنونم عزیزم .ازش شکایت کردیم .دلیلش اینه میگه شرمندم نمیدونستم اینطور میشه ومیگه مدفوعش کم بوده در صورتی که اصلا دکترم نیومد بالا ی سرم