روشهای کنترل احساسات منفی

با سلام

من منفی نگر هستم و با وجود اینکه توی دلم چیزی نیست احساسات منفیم رو بروز میدم و راجع بهش حرف میزنم

چطور میتونم خودم رو کنترل کنم و خوب حرف زدن و مثبت حرف زدن رو تجربه کنم و عادتم بشه اینجوری هم خودم هم اطرافیانم حس بهتری خواهند داشت

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام و آرزوی سالی خوش
در ابتدا به شما تبریک میگم که قدم در راه خودشناسی و تغییر گذاشتید و به نقطه ای رسیدید که این نیاز را حس می کنید و برای آن اقدام کردید. بسیاری از افراد هستند که در برابر این تغییرات مقاومت میکنند و برای آن دست به اقدامی نمی زنند.
سوالی که پرسیدید بسیار عمیق و ریشه ای است و با روشهای متعدد می توان به آن نگاه کرد و در مورد آن ها صحبت کرد اما نکته اصلی و اساسی تیپ شخصیتی شماست. برای این که بتوانم بیشتر توضیح بدهم باید بگم که ما آدمها، شخصیت،  تجربه های گذشته و تمایلات و علاقه های مخصوص خود را داریم و برای تغییر در قدم اول باید به درستی شناخت کافی از همه مواردی که عرض کردم داشته باشیم.
هر فردی به یک نوع از رویکرد و در واقع نظریه برای تغییر تمایل دارد و با ویژگیهای او سازگار است استفاده از تست های مختلف و مصاحبه حضوری توسط یک مشاور می تواند به شما برای روشن شدن مسیر کمک کند.

از طرفی مطالعه و شرکت در کلاس های حضوری و یا شنیدن فایل های آموزشی نیز می تواند بسیار به شما کمک کند. در نهایت این شما هستید که بهتر از هر کسی می توانید تشخیص دهید که چه روشی برای شما بهتر است و به چه روش هایی علاقمندید.

من برای شما تعدادی کتاب برای مطالعه اولیه معرفی میکنم با مطالعه مقدمه و صفحات ابتدایی هر کدام قبل از خرید آن می توانید سبک و علاقه مندی خودتان را کشف کنید و در راه خودشناسی با استفاده از همان نظریه و رویکرد قدم بردارید.

استفاده از نظریه پردازان جدید مثل مارتین سلیگمن میتواند بسیار بسیار برای شما کمک کننده باشد برای مثال کتاب خوشبینی آموخته شده
مطالعه این کتاب را از دست ندهید

اگر علاقمند به اسطوره ها و داستان ها هستید کتاب ها و نظریه های دکتر کارل گوستاو یونگ و نظریه پردازان بعد از او می تواند به شما بسیار کمک کند.

برای شروع میتوانید از کتابهای زیر استفاده کنید:

1- تقدیر زنان
2-جوجه اردک زشت درون
3- انواع زنان