اختلاف با همسر برای محل زندگی مشترک

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 41 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد تو رو خدا كمكم كنيد من بيست ساله و شوهرم بيست و نه ساله

من در دوران عقد به شوهرم گفتم كه خونه ميخوام به صورت جداگانه اونم قبول كرد الان كه ميخوايم عروسی كنيم ميگه نه برادرم باید جدا یشه من با خانوادم زندگی ميكنم به طوری كه من با خانوادش آبم توی جوب نميره و همش جنگ و دعوا داريم خانوادش حدود شانزده نفرند و دختره خانواده هر روز اونجاست با دوتا بچه كوچيک . من شوهرم رو دوست دارم اما شوهرم ميگه بايد اگر منو ميخوای تن به اين كار بدی ولی من ميدونم كه اصلا نميتونم با خواهر شوهرم و مادر شوهرم كنار بيايم چون اختلاف فرهنگی داريم😒

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٠ جنسیت زن شغل خانه داز وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

تبریک من رو بابت ازدواجتون بپذیرین

دوست خوبم

زندگی یک مقداری با تصورات ما متفاوت هست

و خیلی وقتها هم نمیشه با همه چیز جنگید و مخالفت کرد

باید بتوانیم توی هر شرایطی به بهترین شکل زندگیمون رو ادامه بدیم

گاهی وقتها اصرار به یک مساله و حتی بدست اوردن اون ممکنه بهای زیادی داشته باشه

در درجه اول توصیه من به شما این هست که با صمیمیت و آرامش راجع به این مساله با همسرتون صحبت کنید

اما فراموش نکنید که در صحبتا از جملاتی مثل تو به من قول دادی خونه جدا باشه

تو سر من کلاه گذاشتی

تو زیر حرفات زدی

من با خانوادت نمیسازم و... نباشه

بسیار صمیمانه منطقی و جوری که خودت از همسرت شناخت داری سعی کن خواستت رو مطرح کنی

 اگر به حرف شما گوش کرد که خوب

اما اگر نه هم به این مساله دقت کن که بیشتر خانم هایی که الان خونه و زندگی مستقل دارن سالها در کنار خانواده همسر زندگی کردن

شاید اختلاف فرهنگی باشه شاید دخالت و جود داشته باشه شاید شما اونجا راحت نباشی اما از طرفی دل همسرت شاد هست

در کنار خانوادش هست و حمایت اون ها رو داره شما هم تنها نیستی هم بی حوصله نمیشی و هم میتونی از کمک ها و تجربیات اونها استفاده کنی

وقتی همسرت ببینه شما گوش به حرفش دادین و از خواسته خودتون گذشتین حتما جاهای دیگه جبران این از خود گذشتگی شما رو خواهد کرد

سعی کنین با وجود اختلاف ها زندگی شادی رو با ایشون و خانوادش شروع کنید

خوشبخت باشی

تجربه شما

ممنون خيلی كمكم ميكنه دل گرميتون.

درسته مادرشوهرم خيلی باهام لجبازی ميكنه اما مجبورم به خاطره شوهرم يا به قول شما دلگرميش اينكا رو بكنم