عدم ناراحتی و اعتراض نسبت به صحبتهایی دیگران

سلام خسته نباشید. من آدم خجالتی یا منزوی نیستم یعنی راحت با همه صمیمی میشم اما متاسفانه نمیتونم کسی رو ناراحت کنم با اینکه خیلی وقتها از خیلی حرفها و کارها دلخور میشم اما نمیتونم اعتراض کنم یا به طرف بگم تمومش کن

همیشه وقتی از اون موقعیت در میام کلی حرص میخورم که چرا فلان حرف رو نزدم و دفعه بعد میگم ولی باز نمیتونم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست خوبم سلام

خوشحالم که میشنوم شما قدرتی دارین که نمیتونین کسی رو ناراحت کنین

قدر دان این نعمت باشید

ولی در عین حال به دیگران هم اجازه این کار رو نباید بدین

در درجه اول به این فکر کنین که شاید طرف مقابل این برداشت رو نداره که موجب ناراحتی شما شده و فکر میکنه کار درستی انجام داده و به طبع نمیدونه که شما ناراحت میشید

اما چه در این مواقع و چه در مواقعی که شخصی عمدا و با اطلاع سعی داره شما رو دلخور کنه شما نباید منفعل باشید

مطمئن باشید مساله با یک صحبت کوتاه صمیمی و دوستانه حل میشه و دیگه لازم نیست که نه شما رفتاری که موجب ناراحتی میشه رو تحمل کنید نه بعدا حرص بخورید

خوب قطعا همه این ها رو خودتون میدونین

الان مساله اینجاست که چطوری توانایی و قدرت اعتراض رو بدست بیارید

توی خونه زمان هایی که وقت آزاد دارین یکی از این اتفاقات رو برای خودتون یادآوری کنین تو ذهنت تجسم کن که الان اون موقعییت هست و شما هم قصد داری اعتراض خودت رو نشون بدی

تو ذهنت حرف هایی که میخوای بگی رو بیار

جوابهایی که به نظرت در برابر حرف های شما میگن رو هم به ذهنت بیار

حالت های مختلف رو فکر کن

اول از مسالمت آمیز ترین شروع کن

حالا روی یک کاغذ بنویس و چند بار با خودت تکرار کن

دقیقا تجسم کن در اون وضعیت هستی و مکالمات رو با خودت تکرار کن

اگر فکر میکنی نقش بازی کردن جلو اینه بهت کمک میکنه حتما این کار رو انجام بده

تکرار این عمل باعث میشه شما روی موقعیت هایی که پیش میاد تسلط داشته باشی و اعتماد به نفست بره بالا

این جوری میفهمی که اعتراض کردن کار سختی نیست که نتونی از پسش بر بیای و مثل یه امتحانی که خوب براش درس خوندی و آماده ای برات راحت و آسون میشه

امیدوارم کمک کننده باشه

شاد باشی