سلام. من ۱۷ سالمه و ۳ و نیم ماه پیش سقط داشتم ساک حاملگی تشکیل شده بود بدون ضربان قلب من نه هفته بودم اما بچه تو شش هفته مونده بود . میتونم الان دوباره امتحان کنم ۸ ام این ماه پریود شدم و الان ۲ روزه که تموم شدم آزمایش ژنتیک انجام بدیم؟ هزینه های آزمایش ژنتیک بالاست؟  لطفا راهنماییم کنید توی حاملگی قبلی افسردگی هم داشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

با توجه به سنتون حداقل برای ۶ ماه صبر کنید و بعد اقدام کنید چون سقط تتون یک بار اتفاق افتاده نیازی به پیگیری ندارد مگر سابقه بیماری خاصی در خودتون یا خانواده درجه یک باشد

روز خوش