سلام. من سه ماهه اقدام کردم برای بارداری و یه پلیپ 2 سانتی هم دارم. این ماه دو روز عقب انداختم و امروز که پریود شدم قهوه ای دو روزم شکمم یوبس بود گاهیم یکم تهوع داشتم چند درصد ممکنه من باردار باشم تست وایتکس چند بار انجام دادم هر بار کف کرد و یه عالمه جوشید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام. بهتر است مسئله پولیپ رو پیگیری و بعد اقدام کنید اگر تاخیر ۷ روزه داشتید آزمایش بارداری بدهید. سبزیجات. آب و مواد فیبردار بیشتر مصرف کنید روز خوش