سلام خسته نباشید من 35 سالمه حاملگی اولم دو سال پیش بدون دارو بعد سه ماه اقدام گرفت که تو هفته هفتم سقط شد . بعد سه ماه نازایی داشتم که دکتر رفتم گفت تنبلی تخمدان و کیست دارید دو ماه دارو داد کیستم دفع شد دو ماه هم دارو برای تنبلی تخمدان که ماه دوم گرفت و دو قلو شد ولی ماه ششم به خاطر فشار بالا و دفع پروتیین توی شکمم مردند . بعد سه ماه میخوام اقدام کنم من اگه تنبلیم خوب شده باشه و زودی بگیره نیاز به دارو نباشه مرسی از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام. هر ماه ده درصد فرصت دارید با توجه به سابقه گفته شده قبل از بارداری بهتر است  ناتولوژیست شما رو ویزیت کنند و به خاطر سنتون اگر داروی کمکی بگیرید شانس بارداری بیشتری دارید .روز خوش