خشکی بینی و ترس از بیماری

من یه آدم وسواسی هستم نسبت به سلامتیم از اول پاییز خیلی مریض شدم ترشح پشت حلق داشتم و الان بینیم خشکه یه طرف بیشتر طوری که فکر میکنم یه چیزی توشه همش تو نت دارم دنبال علایم میگردم خشکی بینی میتونه خطرناک باشه؟ میتونه به خاطر یه مریضی بد باشه؟ تومور یا...

اطلاعات تکمیلی

سن۲۸جنسیتزنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
در درجه اول برات ارزوی سلامتی دارم
در درجه بعدی توصیه میکنم به درمانگاه یا یک پزشک عمومی مراجعه کنید تا بررسی کنن و مشکل برطرف شود
در ظاهط و طبق نشونه هایی که فرمودین احساس میکنم فقط مشکل شما کمبود ویتامین B هست
در هر صورت سلامت باشید