مشکلات دیابت در بارداری

با سلام

من در هفته ۲۳ بارداری هستم.و دیابت بارداری  دارم

دوساعت بعد از غذا قندم ۱۶۰ یا ۱۵۰ است با اینکه خیلی تغذیه ام رو رعایت میکنم و شبی ۹ واحد قبل از شام و ۵ واحد قبل از  ناهار انسولین تزریق میکنم.

اما در ناشتا قند نرمال دارم.

آیا این خطرناکه؟

چه کنم که قندم پایین بیاد؟ خیلی رعایت میکنم.غذا کم میخورم همیشه گرسنه ام.برای جنین ضرر نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۹جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
محدوده قند نرمالی که برای عزیزان باردار اعلام شده به شرح زیر است.
ناشتا: کمتر مساوی 95
یک ساعته:کمتر مساوی 140
دو ساعته: کمتر مساوی 120
شما باید تلاشتون رو بکنید قندهاتون رو در این محدوده نگه دارید.
برای کنترل قندتون باید شمارش کرب و هیدرات رو انجام بدید انسولین رو به اندازه کربوهیدراتتون مصرف کنید ، 3 وعده غذای اصلی و 3 میان وعده مصرف کنید ، در کنار غذا حتما از سالاد و سبزی خوردن استفاده کنید.
کم خوردن غذا در ماههای آخر باعث جلوگیری از رشد جنین میشود شما باید به اندازه نیاز خودتون و جنین از کربوهیدرات استفاده کنید .
                                                                                                               با آرزوی بارداری راحت