سلام. من هر چند روز یک بار شقیقه هام به شدت درد میگیرند یعنی اول یکم سرم درد میگیره بعد حدود دو سه ساعت بعد کناره ی سرم ضربان میگیره و به شدت درد داره حتی نمیتونم بهش دست بزنم بعدش استفراغ میکنم و بعد از اون لرز میکنم و یکم میخوابم و کم کم دردش آروم میشه دکترم رفتم گفتند میگرن داری و بهم فرص ارگوتامبن دادند ولی زیاد تاثیر نداره دلیل و دردمانش چی میتونه باشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن40جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام

من نمی تونم قبل از بستری برای شما دارو تجویز کنم. ولی تشخیص اینکه میگرن دارید درست به نظر می رسد.

داروهای بهتری از داروی تجویزی هم وجود دارد که برای شما می تواند موثر باشد