چاقی و کم کاری تیروئید

سلام خسته نباشید. ببخشید من یه رژیم لاغری میخواستم بیشترین چاقیم توی قسمت ران هام هست و اینکه من کمی کم کاری تیروئید دارم و این کارم رو سخت تر میکنه قصد بارداری دارم و برای کم کاری دکتر هم رفتم ولی یه ماه قرص مصرف کردم و بعدش قطع کردم و نرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن20جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.
با توجه به کم کاری تیرویید ممکن است مشکل شما فقط با رژیم غذایی حل نشود چون احتمال کاهش سوخت و ساز یا متابولیسم هم برای شما مطرح است. پس بهتر است ابتدا سوخت و ساز بدن بررسی شود و سپس با توجه به آن رژیم مناسب شما تنظیم گردد.