سلام. من خانومی 22ساله هستم , موهای زاید زیادی در چانه دارم و مقداری در ناحیه سینه. این موهای زاید بعد از ازدواجم بیشتر شده . یک بار از دکتر سوال کردم و گفت که بخاطر مرغ و غذاهای فست فودی هست , علتش همینه و یا علت جدی تر داره و اینکه چطوری رشدشون رو متوقف کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید آزمایشات هورمونی بدهید که اگر هورمون مردانه شما بالاتر از حد نرمال بود باید دارو مصرف کنید با مصرف دارو رشد موهای زائد متوقف میشود