سلام. من کاربر خاموش بودم اما این موضوع باعث شد بیام راهنمایی بخوام

برادر من مدتی از یه دختره خوشش میاد و البته پیشنهاد مادرم بود. ما خواستگاری رفتیم . از همه لحاظ مـَچ هم هستند اما مشکل مادر دخترست . چون توی شهرستان مادر دختر توی سن کم ازدواج کرد و بچه دار شد تفاوت سنش با داداشم کمتر از پنج ساله حالا همینو بهونه کرده میگه نه😕 هر چی میگیم خانم بهونه منطقی بیار میگه نه حالا اگه بالا پنج سال بود یه چیزی اما الان نه. دادشم و دختره حالشون اصلا خوب نیست . چرا  بعضی ها بهونه بنی اسرائیلی میگیرند .

راهنماییم کنید چطوری وارد بشیم این خانم از بهونه ش بیخیال بشه. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

دوست عزيز لزوما تفاوت سنی از لحاظ اعداد و ارقام ملاک محسوب نميشه بلكه بايد سن عقلی طرفين در نظر گرفته بشه ممكنه سن عقلی يک فرد خيلی بيشتر از سن تقويميش باشه و يا برعكس و برای ازدواج يكی ازمعيارها سن و تفاوت سنی هست ،معيارهای مهم ديگه ای كه بايد در نظر گرفته بشه اينكه دو طرف به بلوغ رسيدن و منظور از بلوغ فقط بلوغ فيزيكی و جسمانی نيست برای ازدواج انواع بلوغ لازمه مثلا بلوغ عاطفی ، اجتماعی ، اقتصادی، فرهنگی ....و در نهايت شما بايد حتما از يک متخصص برای مشاوره پيش از ازدواج كمک بگيريد تا نظر قطعی و صحيح رو بهتون بدهند .