سونوگرافی و سن بارداری

سلام. رفتم سونوگرافی دکتر سن بارداریم رو حساب کرد ۶ هفته و ۴ روزه بعد سونو شکمی انجام داد چیزی انگار نبود که بعد سونو داخلی انجام داد گفت کوچیکه حالا نمیدونم منظورش چی بود گفت یه چیزی هست اما سنش به این نمیخوره یه سونو دیگه واسه هفته بعد نوشت دارم میمیرم از نگرانی ممکنه بارداری پوچ باشه یا قلبش تشکیل نشه؟ اولین روز آخرین پریودم ۲۶ دی بود چجوری حساب کرده؟ حتی بهم نگفت ساک تشکیل شده یا نه منم آنقدر هول کردم نپرسیدم لازمه دوبار آزمایش بتا بدم ؟ آزمایش قبلی که دو روز از پریودم گذشته بود  ۶۹۵  بود .

اطلاعات تکمیلی

سن۳۰جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید شما زود سونوگرافی انجام داده اید باید ۱۰ روز دیگر به متخصص سونوگرافی مراجعه نمایید موفق باشید