آشنایی بابت ازدواج مجدد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 107 بازدید 3 تبادل تجربه

با سلام من الان 20 ماهه که در شرف جدایی هستم و از همسرم کاملا جدا هستیم و با شرایط ما بهترین راه جدایی بود

اوایل که خیلی شرایط برام  سنگین بود مشاوره و بعد هم مراجعه به پزشک بابت دارو درمانی رو شروع کردم خداروشکر حالم خوبه وخداروشکر میکنم بهترین تصمیم رو گرفتم

اما تازگی یه آقایی که یکی دوبار من رو دیده  و به خانوادش هم گفته  برای  ازدواج ولی من بهشون گفتم در شرف جدایی هستم ایشون مشکلی با جدایی من ندارن ولی من ازشون خواستم به خانوادش فعلا نگه

و ایشون گفتن هرچقدر من زمان بخوام بهم زمان میدند که بشناسمشون مشاور هم میان. دیروزم  یش دکترم بودم ایشون هم گفتن بحران رو دارم تمام میکنم  دیگه بعد 20 ماه   شما چه پیشنهاد دیگه ای دارید که بتونم ایشون رو بهتر بشناسم؟ درضمن این اقا 28 ساله هستن مدرک لیسانس دانشجوی ارشد یه شغل دولتی و شغل دوم یه خونه و یه ماشین دارند

اطلاعات تکمیلی

سن27جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
خوشحالم که حالتون بهتر شده ،امیدوارم به زودی بتونین گذشته رو فراموش کنین

بسیار کار خوبی کردید که از ایشون زمان خواستید.

قبل از هر چیزی باید وضعییت زندگی شما مشخص بشه و خیالتون بابت جدایی صد در صد راحت بشه بعد از اون میتونین خیلی سنجیده ر و به دور از احساسات زود گذر تصمیم بگیرید.

راجع به شخصی که باهاش آشنا شدید اگر شرایط مالی ،فرهنگی و خانوادگی و مهم تر از اون ظاهر و نحوه برخورد ایشون از هر نظر مورد پسند شما واقع شده با توجه به شرایط خودتان و ایشون و خانواده ها برنامه ریزی کنین که بتونین با ایشون بیشتر در تماس و رفت و امد باشید.

ارتباط تلفنی ،بیرون رفتن برای قدم زدن ،صرف یک وعده غذایی و خرید و خیلی از کار های دیگه

اینها باعث میشه شما رفتار ایشون رو در موقعییت های متفاوت ببینین و متوجه بشین که ایشون شخص مناسبی برای شما هستند یا نه
در درجه اول باید با ایشون صحبت کنید که شما قصد دارین زمان زیادی رو صرف شناخت قبل از ازدواج بکنین و تا خیالتون راجع به خیلی از مسایل راحت نشده اقدام به برقراری رابطه جدی با ایشون نکنید تا خدایی نکرده ضربه ای نخورین.

نظر ایشون و طریقه برخوردشون بابت این زمان طولانی که من پیشنهاد میکنم بین 6 تا 9 ماه باشه میتونه در تصمیم گیری شما خیلی کمک کننده باشه و صد البته حق ایشون هست که بدونن شما چقدر زمان احتیاج دارین تا بعد از گذشت مدتی ایشون ناراحتی نشن
.
با گذشت این زمان و قرار گرفتن تو وضعیت های متفاوت میتونین به راحتی تصمیم بگیرین که چقدر مناسب هم هستید
مثلا زمان هایی پیش میاد که ایشون عصبانی شن ،مضطرب باشن و موقعییت هایی پیش میاد که شما از ایشون تقاضای کمک میکنین
برخورد ایشون همه چیز رو برای شما روشن میکنه
شما فرمودین که از همسر قبلی تون جدا شدید ولی من نمیدونم علت چی بوده ،میتونین در این مورد با تجربه ای که براتون بدست اومده در مورد اون مشکلات در ایشون با دقت بیشتری تصمیم بگیرین

امیدوارم در پناه خدا خوشبخت ،سالم و شاد باشید
خوشحال میشم با من در تماس باشید

تجربه شما

دوست عزیز در درجه اول شما باید تمام تمرکز خودتون رو صرف مساله جدایی از زندگی قبلی کنید

مدتی ارتباطات رو با این خواستگار جدید محدود کنید تا برنامه جدایی تون کاملا مشخص بشه و ایشون هم زمان داشته باشند هم خودشان و هم خانوادتون بیشتر راجع به ازدواج فکر کنن

ممنون از نظرتون ولی الان یه مشکلی که برای من پیش اومده، ظاهرا مادر پسر مخالف هست دلیلشم اینه چندتا از اقوامشون که با خانم مطلقه ازدواج کردن زندگی خوبی ندارن در این شرایط من نمیدونم چکار کنم ..... روز اول من به آقا شرایطم رو گفتم وگفتم ممکنه خانوادش مخالفت کنن  وایشونم گفتن راضی کردن خانوادش با اون ولی الان خود پسر بسیار در هم ریخته و میگه اگه یک درصد خانواده تو یا خانوادم مخالفت کنن چی؟

حقیقتش از دیشب بهم ریختم من بعد جدایی آستانه تحملم در مسایل عاطفی کم شده  حدود سه ماهه باهمیم از تمام مسایل بهم میاییم ولی با این شرایط نمیدونم چکار کنم

ظاهرا یبار پسر با مادرش صحبت کرده و میگه میخوام مادرم رو ببرم مشاوره ایشون میگن تمام راههایی که باید بره رو خواهد رفت ولی من ریختم بهم ...انگار تجربه تلخ گذشته داره مرور میشه واسم و این داره عذابم میده

خیـــلی عالی و آموزنده بود ممنونم ازتون