برآمدگی و توده پشت گردن

سلام خسته نباشید، من امروز اتفاقی در پشت سرم ناحیه رویش مو، در گردن احساس کردم یه برآمدگی زیر پوست دارم حالا باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.
تیم تخصصی نی نی سایت در حال تکمیل است؛ اما درحال حاضر متخصص مرتبط با سوال شما در لیست تیم نی نی سایت وجود ندارد. اما به زودی کارشناسانی در این حیطه اضافه خواهند شد تا در اسرع وقت پاسخگویی سوالات شما باشند.از صبوری و حمایت شما سپاسگزاریم.