ترشح در هنگام ورزش در هفته ی ۲۶ بارداری

سلام،هفته ی ۲۶ بارداری هستم، از اول بارداری خداروشکر هیچ‌مشکلی نداشتم و کاملا طبیعی بودم،الان یه دو سه هفته ای هست که روزی ۲۰_۳۰دقیقه ورزشهای ریلکسیشن و سبک انجام میدم اکثرا موقع ورزش ترشحات بی رنگ و بی بو مثل آب دارم، فقط هم‌موقع ورزش این ترشحات رو دارم خیلی هم نیست البته ، میخواستم ببینم موردی نداره ؟برای کیسه آبم نباشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیزم بهتره به پزشکتون مراجعه کنید و تست ارزیابی این ترشحات را بدین یک چیز شبیه کاغذ کوچک  بهتون میدن و اگر این ترشحات مایع آمنیوتیک باشه تغییر رنگ در کاغذ ایجاد میشه چون اگر خدای ناکرده کیسه آب سوراخ شده باشد باید برای شما اقدامات خاص انجام شود اگر کیسه آب نبود خروج ترشحات مانعی برای انجام ورزش نیست