تنش روحی و کرختی بدن

سلام

من مدتیه دچار خودخوری و تنش میشم بی خودی عصبی میشم و بدنم بی جون میشه و دست و پام رمق تکون خوردن ندارم

نگرانم نمیدونم چی کار کنم یه بار رفتم دکتر بهم کلرودیاسپوکساید دادن و حالم و بهتر میکنه اما نمیخوام وابسته بشم فقط وقتهایی که اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم میخورم اونم فقط آرامم میکنه ولی بی حالی بدنم پا برجاست دوست ندارم از روی میل جم بخورم

چند وقته این حالاتم بیشتر شده نمیدونم چی کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.شمادچاراضطراب هستیدوداروهای مناسبتری برای آن وجوددارد.به روانپزشک مراجعه کنید.