سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز نی نی سایت. من مشکل اضطراب دارم و در مواجه با بعضی مکان های نا آشنا و سفر و مهمانی و غذا خوردن در آنجا دچار استرس میشوم و بی اشتها میشم وحالت تهوع میگیرم و علایم استرس رو دارم

پزشک عمومی مراجعه کردم گفت خودم این مشکل رو داشتم دکتر روانپزشک فلوکسامین 50 وپرفنازین 2 تجویز کرد بهتر شدم

و همین دارو هارو برام نسخه کرد چون در روستا هستیم روانپزشک اینجا نیست .به نظرتون این دارو ها خوبه بخورم الان 2 روزه مصرف میکنم ولی هنوز استرس دارم کی اثر میزاره داروها

با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن21جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام .شمادچاراختلال اضطراب اجتماعی هستید.درصورت عدم دسترسی به روانپزشک همان داروهای تجویزی رامصرف نمایید ومناسب است وبرای شروع اثرحدودیکماه وقت لازم است حوصله به خرج دهید.شایدنیازبه افزایش دوزباشد.