سلام. من به دخترم شیرخشک نان میدادم ولی بالا می آورد امروز بهش آپتامیل دادم ولی درست نمیخوره انگار مزه شو دوست نداره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۴جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیرخوار ممکن است با مصرف بعضی شیرخشک ها دچار آلرژی، اسهال ، ناآرامی و... شود که نیاز به تعویض شیرخشک می باشد. بهترین کار مشورت با پزشک است که با معاینه و باتوجه به نیاز شیرخوار شیرخشک مناسب تجویز می کند.