اسهال و حساسیت پروتئین گاوی دختر پانزده ماهه

سلام . دخترم پانزده ماهه است . از بدو تولد همیشه حالت اسهال داشته یعنی شکمش بین 5 تا هفت بار در روز کار میکنه و مدفوع هیچ وقت به شکل سفت نبوده . حتی اکثر اوقات هیچ بویی نداره و کاملا شبیه غذای میکس شده ای که خورده پس میده که حس میکنم غذا اصلا هضم نشده . یک بار که توی غذاش گوشت گوساله استفاده کردم به خونریزی افتاد و تا چهار روز به مقدار زیاد توی مدفوعش خون بود . چندین بار هم آزمایش مدفوع در زمان های مختلف داد که باز توی مدفوع گلبولهای سفید و قرمز مشاهده شد. جثه ریزی داره و الان ده کیلو و نیم هست. هفته پیش به فوق تخصص گوارش اطفال مراجعه کردم و با بررسی آزمایشات گفت احتمال میدم حساسیت به پروتئین گاوی داشته باشه . گفت تا دو هفته هیچ تغییری توی برنامش ندید و بعد دوباره آزمایش ...اما من طاقتم نشد و شیر بدون لاکتوز دارم بهش میدم که تعداد دفعات مدفوع کمتر و کمی قوامش بیشتر شد . ناگفته نماند پیش از این شیرخشک بیبی جونیر میدادم که بعد فهمیدم برای بچه های بالای دوسال هست . حالا سوال اینه آیا دیگه لبنیات گاوی و شیر خشک معمولی بهش ندم ؟ دوم اینکه آیا شیر بدون لاکتوز مخصوص شیرخوار حساس به پروتئین گاوی هست یا ربطی نداره ؟ چون شیر خشک ال اف مخصوص حساسیت به پروتئین گاوی بهش دادم اما مرتب بالا میاورد خیلی بدمزه است. لطفا راهنمایی کنید چی بهش بدم

اطلاعات تکمیلی

سن32جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

توصیه میکنم هر اقدامی می کنید حتماً زیر نظر دکترش باشه. شیر بدون لاکتوز ارتباطی به حساسیت به پروتئین شیرگاوی نداره. در صورتیکه تشخیص عدم تحمل قند لاکتوز داده بشه اونوقت شیر بدون لاکتوز توصیه میشه. اما در شرایطی که حساسیت به پروتئین گاوی تشخیص داده بشه بایستی از شیرخشک های ha استفاده بشود. بسته به تشخیص، تجویز دو نوع شیرخشک متفاوت خواهد بود

با احترام