با سلام. بنده باردار هستم و 30 سالمه. کلیه نتایجم رو براتون می نویسم. خواهش می کنم الان راهنماییم کنین که چیکار کنم و وضعیت جنینم چگونه است؟

 نتیجه سونو سه ماه اول(سن بارداری 12 هفته و دو روز)

NT=1.37 mm

NB=1.5mm

CRL=56.79mm

نتیجه غربالگری سه ماه اول(FIRST TERIMESTER COMBINED SCREENING TEST) در سن بارداری 12 هفته و دو روز

TERIMOMY21  1:3517

(The calculated risk for Terisomy 21 is below the cut off risk(1:250) which represent a low risk)

TERIMOMY18 <  1:30000

(The calculated risk for Terisomy 18 is below the cut off risk(1:100) which represent a low risk)

TERIMOMY13 <  1:30000

(The calculated risk for Terisomy 13 is below the cut off risk(1:100) which represent a low risk)

نتیجه غربالگری QUADRUPLE MARKER SCREENING TEST در سن بارداری 17 هفته و 4 روز

TERIMOMY21  1:364

(The calculated risk for Terisomy 21 is below the cut off risk(1:250) which represents a low risk)

TERIMOMY18 <  1:30000

(The calculated risk for Terisomy 18 is below the cut off risk(1:100) which represents a low risk)

SLOS <  1:30000

(The calculated risk for SLOS  is below the cut off risk(1:100) which representS a low risk)

NTDs   1:1363

(The calculated risk for NTDs  is below the cut off risk(1:100) which representS a low risk)

PREECLAMPSIA SCREENING:

Individual’s overall likelihood ratio of developing preeclampsia is 20 times more than the one of a normal pregnant woman.

This is considered as SCREEN POSITIVE

نتیجه غربالگری SEQUENTIAL  SCREENING TEST در سن بارداری 17 هفته و 4 روز

TERIMOMY21  1:1101

(The calculated risk for Terisomy 21 is below the cut off risk(1:250) which represents a low risk)

TERIMOMY18 <  1:30000

(The calculated risk for Terisomy 18 is below the cut off risk(1:100) which represents a low risk)

SLOS <  1:30000

(The calculated risk for SLOS  is below the cut off risk(1:100) which representS a low risk)

NTDs   1:1363

(The calculated risk for NTDs  is below the cut off risk(1:100) which representS a low risk)

PREECLAMPSIA SCREENING:

Individual’s overall likelihood ratio of developing preeclampsia is 20 times more than the one of a normal pregnant woman.

This is considered as SCREEN POSITIVE

نتیجه سونوی آنومالی در 18 هفته و دو روز:

طول سرویکس ترانس ابدومینال: 37 میلی متر که حد نرمال بالاتر از 33 میلی متر

مادر حاوی جنین زنده دختر با پژواکهای منظم فعالیت قلب و در وضعیت ( متغیر- فعلا سجده سفالیک)

تا این مرحله از رشد جنین و تا حدی که تصویر و پوزیشن جنین اجازه میداد نقص واضح و عمده قابل ردیابی در آناتومی جنین بنظر نرسید. خصوصا مایع اکوفری داخل معده و مثانه جنین قابل رویت بوده و نمای پژواک کلیه ها و کبد و روده ها عادی بود. در مغز و جمجمه و در ستون فقرات و داندام های فوقانی و تحتانی جنین نیز ناهنجاری واضح روئت نشد.

تیغه بینی نمای عادی داشت و ان اف 3 میلی متر است.

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلوضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام حال جنین خوبه وو ضعیتش تقریبا نرمال ولی خودتون جهت کنترل فشارخون وگرفتن توصیه های غذایی ودارویی در اسرع وقت با پزشکتون مشورت کنید.شاد باشید