رفتارهای عصبی و تحریک پذیر مادر

سلام. مادرم به شدت عصبی و تحریک پذیره بد خلقه جلوی دیگران با ما خوب رفتار میکند اما توی خلوت مدام جر و بحث یا حتی گاهی کتک میزنه پدرم بیماری روحی داره و کل زندگیمون مثل خرید و رانندگی و... مامان انجام میده از کارهای مردونه خوشش میاد و احساس قدرت میکنه به نظرم از یه بیماری روانی رنج میبره نظرتون چیه؟ ۵۰ سالشه

اطلاعات تکمیلی

سن۲۳جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.دوست عزیز مادرشماباتوجه به بیماری پدرتان بارزندگی بردوشش افتاده است وضرورتن این طورنیست که ازاین قسم کارهاخوشش بیاید وعصبی بودنش هم درهمین زمینه فشارهای وارده تاحدودی قابل توجیه است.
البته اگرعلایم پرخاشگری شدیداست وباعلایم دیگری مثل بی خوابی بیحوصلگی پرحرفی همراه است به بررسی کامل توسط روانپزشک نیازدارد.