شک به اعتیاد همسر

دیشب بطور اتفاقی تو کیف همسرم یک سری کپسول پیدا کردم که شبیه آموکسی سیلین بود و درون کیسه نایلونی کوچک بود میخواستم بدونم این چه قرص مخدری میتونه باشه چون مطمئنم آموکسی سیلین نبود و فقط توی کپسولش چیزی پر شده بود

اطلاعات تکمیلی

سن30جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب كردين

دوست عزيز نمی شه به سوال جناب عالی با قطعيت كامل پاسخ داد، به دليل اينكه ممكنه كپسول ها داروی معمولی باشند و همسرتون نخواسته باشند كه شما از مشكل و يا بيماريشون مطلع بشيد.
بهتر كه به قضيه با ديد مثبت نگاه كنيد، مگر اينكه به رفتار و عملكرد همسرتون مشكوک باشيد و يا سابقه مصرف مواد مخدر رو داشته باشند.
اغلب مواد مخدری كه به صورت صناعی ساخته ميشند به شكل تبلت و كپسول ديده ميشند. رايج ترين كپسول مخدر موجود تو بازار كپسول ترامادول هست. كه در رنگها و دزهای مختلف به بازار ارائه ميشه.
براتون چند نمونه عكس ارسال مي كنم، اميدوارم كه بهتون كمک كنه.