دورویی و روراست نبودن همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 409 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من بدبینم یا واقعا نامزدم دورو هست؟  احساس میکنم نامزدم یه جاهایی باهام روراست نیست حتی یه جا خودش اعتراف کرد. از چند رو بودن مادرش که صد در صد مطمئنم. مادرش دروغگو هست و اینکه متناسب با هر جایی همون کارو میکنه. خودشم میگه مگه اینکه نمازهام اون دنیا به دادم برسه. از ذات خودش باخبره

اطلاعات تکمیلی

سن22جنسیتزنشغلمحصلوضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید

عنوان نکردید که همسرتان چه رفتارهایی نشان داده اند که شما به او می گویید دورو؟

شما احساس می کنید که همسرتان با شما رو راست نیست یا مطمئن هستید؟

دوست عزیز اینکه بخواهید ثابت کنید که خانواده همسرتان و همسرتان دو رو هستند اصلا کار پسندیده ای نیست

شما عروس آن خانواده هستید و یکی از موفقیت های شما در زندگی مشترک این است که به خانواده همسرتان احترام بگذارید و آن ها را همان طور که هستند قبول کنید .

ما نمی توانیم کسی را تغییر بدهیم فقط مسئول خودمان هستیم و می توانیم کنترل زندگی خودمان را داشته باشیم

پیشنهاد می کنم با همسرتان صحبت کنید و انتظارات و توقعاتی را که دارید مطرح کنید و بگویید که صداقت برای شما عامل مهمی است و با صمیمیت بین خودتان و همسرتان می توانید به میزانی که صداقت می خواهید را از همسرتان دریافت کنید.

ودر آخر با مشاوری به صورت حضوری در تماس باشید

موفق و موید باشید

تجربه شما

سلام مشاور عزیزخسته نباشید. ممنون برای پاسختون. ببخشید من اینقدر عصبانی بودم موقع پرسیدن سوالم اصلا واضح نگفتم...نامزدم یه جاهایی میپیچونه کامل متوجه میشم ولی به روش نمیارم و بارها و بارها بهش گفتم چقدر به خاطر صداقتی که داره خداروشکر میکنم و بهش افتخار میکنم چون ازش دروغ به اون صورت نشنیدم یه جاهایی زیاده گویی میکنه ولی آخرش اعتراف میکنه مثلاً قرار بود سرویس برای عقد بگیریم ولی مادرش رفت یه سرویس ارزون گرفت و گفت فقط برن حلقه بگیرند...وضع خوبی دارند ولی نمیخوان خیلی براشون خرج بردارم نامزدم هنوز سرویس نگرفته گفت اجرتش کم باشه شاید بعدا من بخوام خونه بگیرم پول کم بیارم... واقعا خیلی زوره...برای عروس بزرگشون همه چی گرفتن سر تا پاشو طلا گرفتن بعدم گفت نه اون همه طلاهاشو برای خونه گذاشت در حالی که بهش گفتم مادرت گفت طلاهاشو نفروخته سریع حرفشو برگردوند یه جواب خیلی غیر منطقی داد که آره فروخته ولی پشت سرش مادرم همشونو باز خریده...خب من متوجه شدم داره الکی میگی بعدا هم بهش گفتم و گفت اونو الکی گفتم... عروسشون هم میگه همشو فروختم... البته اینم بگم عروس فوق العاده زرنگی دارن همیشه از همه چی ناله میکنه با وجود وضع خوب شوهرش لباسهای ارزون به درد نخور میپوشه... به حرف مادر نامزدم هم مطمئن نیستم بارها و بارها دروغ گفته و زرنگی کرد و پیچونده ...دو سالم هست نامزدیم بدون محرمیت... فقط در حد رفت و آمد های خانوادگی و صحبت با هم هستیم...هنوز عقد هم نکردیم این جورین....قرار بود برای مهریه خونه به نامم بزنند.. خونه خریدن و توی خانواده ام فقط من میدونم نامزدمم گفت فعلا به خانواده ات نگو چون رهنه و به غرور من برمیخوره چون باید پول رهنشو بدم من میدونم پولشو داره...مشکوک نیستن واقعا؟؟ خیلی آدمهای پرسیاستین ولی ما مثل کف دست روراست بودیم باهاشون. لطفاً راهنمایی کنید