سلام. به علت سرماخوردگی در یک روز به فاصله 6 ساعت 2 عدد قرص کلداکس خوردم. ولی بعدش متوجه شدم که نباید میخوردم و استرس زیادی در این رابطه دارم. هفته 25 بارداری هستم. چه عوارضی میتونه داشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه به سن بارداری شما جای نگرانی وجود ندارد دوز بالایی مصرف نکرده اید موفق باشید.