عصبانيت همسر بخاطر رفتارهای شوهر

سلام

من زياد عصبی ميشم و پرخاش ميكنم از اين حالت خودم بدم مياد فقط با همسرم و گاها پسرم اما بسيار هم مهربان و دلسوزم

قبلنا اينجور نبودم با توجه به خونسردى زياد همسرم و اينكه تذكر و پيگيرى كارها با من بوده هميشه و پشت گوش انداختن هاى مداوم ايشون در تمام موارد كم كم اين حالت بهم دست داده بعد از حدودا پانزده سال اين اواخر هم به خاطر زايمان دومم اين حالت تشديد شده.

دائماً ياد غفلت ها و كم كارى هاش ميفتم و هى تشديد ميشه و همچنان بابت اين اخلاقشون و تكرار اون هى عصبانيت منم تشديد ميشه خسته شدم فشار خونم دائما بالا ميره، بيماری روده تحريک پذير هم دائما در حال تشديد هست .

اطلاعات تکمیلی

سن33جنسیتزنشغلكارمند وضعیت تاهلمتاهل

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

درک می کنم که به خاطر مشکلات و اتفاقاتی که در زندگی هست تحریک پذیر شده باشید و احساس شما رو کاملا درک می کنم

اما دوست عزیز واقعیت این است که گذشته از بین رفته و اگر به خاطر مشکلات و اتفاقاتی که حتی دیروز برای شما افتاده ناراحت باشید زندگی در حال و اکنون خود را از دست می دهید و مدام در گذشته زندگی می کنید و با خود درگیری فکری دارید که اگر چنین نمی شد چنان می شد.

مهارت کنترل خشم به شما می آموزد که چطور در مواقعی که عصبانی هستید احساسات خود را بیان کنید. اما باید مهارت آن را یاد بگیرید که ن به خودتان و ن به اطرافیانتان آسیبی وارد کنید و آنها را نرنجانید.

پیشنهاد می کنم کتاب مهارت های زندگی دکتر شهرام جزایری را حتما مطالعه کنید

کلاس های یوگا می تواند به در حال زندگی کردن شما کمک بسیاری بکند.

و در آخر مشاوره حضوری می تواند کمک بسیاری به شما بکند.

موفق و موید باشید