دندان درد در هفته 22 بارداری

سلام خسته نباشید. هفته 22 بارداری هستم سه روز دندون درد دارم امروز استامینوفن ساده شروع کردم به خوردن هر 4 ساعت هر چند که اونم تاثیزی نداشت میخک ضرر داره بگیرم ؟؟ در ضمن جفتم قدامی هست و کیست توی سر جنین وجود داره با توجه به این موارد چه دارویی استفاده کنم

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام خانمی. بهتره به یک دندانپزشک مراجعه کنید که تا قبل از سه ماهه سوم براتون کاری انجام بده و دردتون کنترل بشه. به عنوان مسکن برای یکی دو روز میتونید با اجازه متخصص زنان از مفنامیک اسید هم استفاده کنید.