بارداری بعد از سقط و خونریزی

سلام

من سه بار سقط داشتم، در حال حاضر باردارم هفته هفت یا هشت هیچگونه علائم بارداری نداشتم فقط درد سینه که از ۵ روز پیش یهو قطع شد و دو روز بعدش خونریزی کردم با دکترم تماس گرفتم تعداد شیاف هام رو یک عدد اضافه کرد فردا قراره برای سونوگرافی تعیین سن حاملگی برم دو هفته پیش هم سونوی واژینال انجام دادم ولی قلب جنین قابل رویت نبود

میخوام بدونم احتمال داره که با این شرایط بارداریم ادامه پیدا کنه یا دچار سقط شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به خدا توکل کنید وطبق نظر پزشک داروهارو مصرف کنید استراحت کنید
بهتر بود قبل از بارداری آزمایشات ایمونولوژی وژنتیک رو انجام میدید ودارو مصرف میکردید.سونو رو هم باید تکرار کنید
شاد باشید