سلام وقت بخیر. میخواستم بدونم برای کمبود شدید ویتامین د بدن باید چه کار کنم ماهی ۲ تا قرص د س استفاده میکنم کافیه؟ قبلا حدود ۸ سال پیش ۱۲ درصد پوکی استخوان داشتم اما الان ۱۴ ماه از زایمانم میگذره نمیدونم در چه وضعیتیه فقط به شدت زانو درد دارم و با هیچی خوب نمیشه  میشه راهنماییم کنید ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن۲۶جنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

تنها علت زانو درد كمبود ويتامين نيست اگر تحت نظر پرشكتان شروع به مصرف داروهای مورد نياز كرده ايد و همچنان درد داريد حتما علت های ديگری نظير التهاب مفصل و ضعف عضلات نيز وجود دارد.

روزی ٣ بار روی قسمت داخلی زانو  يخ بگذاريد هر بار به مدت ١٠ دقيقه

و روزانه تمرينات تقويت كننده ای عضلات چهار سر و همسترينگ را انجام دهيد.

بعد از يک ماه اگر درد كاهش يافت روزانه بيست دقيقه پياده روی بر سطح صاف را شروع كنيد.