شخصیت منفعل در زندگی مشترک

سلام . الان خیلی بهتر شدم ولی باز هم فکر میکنم کمی شخصیت منفعل دارم

به نظرتون چطوری منفعل بودن درمان میشه؟ لطفا  راه حل بدید

اطلاعات تکمیلی

سن۲۰جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

در وهله اول بايد بررسی بشه كه آيا منفعل بودن جزئی از شخصيت شماست يعنی تيپيكال شخصيت شما منفعل هست كه اگر اينطوره هيچ مشكلی نيست و بايد خودتون سبک و مدل شخصيتی تون رو همونطور كه هست بپذيريد ولی اگر نه اين جز شخصيت شما نبوده و به مرور به اين سبک در اومديد بايد ابتدا دلايل اون رو بررسی و عوامل به وجود آورنده رو حذف كنيم و به شما تمرينهايی رو در جهت فعال بودن در محيط اطرافتون ، جمع دوستان، اجتماع ، محيط زندگی ،كلاس درس و....بديم . مثلا اگر در جمع دوستان گوشه گير و ساكت بوديد تكليف شما اين خواهد بود كه دفعه بعد شروع كننده بحث شما باشيد . يا در كلاس درس يک مبحث رو كنفرانس بديد ، يا در منزل در صحبتها مشاركت كنيد و نظرتون رو اعلام كنيد منظور اينكه خودتون رو ملزم كنيد به هر جهت از حالت ايستا به حالت پويا در بياييد.