سلام . مواد داخل بالشت نوزاد چه جنسی باشه خوبه؟ الیاف فرش، پشم شیشه، پشم گوسفند، پر مرغ ؟

اطلاعات تکمیلی

سن۲۵جنسیتشغلوضعیت تاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

مادر عزیزم سلام.
نوزاد اگر هنوز گردن نگرفته باشه، باید از جنس های کمی سفت تر استفاده کرد. اما اگر گردن گرفته باشه، کمی نرم تر باشه بهتره. اینکه دقیقا چه جنسی استفاده کنید، تجویز خاصی نمیشه داد. اما موارد نرمی، سفتی و ضدحساسیت بودن مهمه.
موفق باشید